Crowdfunding Voor je Buurt

Donderdag 15 maart 2018
Van 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag
Max. 2 deelnemers per organisatie

INSCHRIJVING = GESLOTEN. NIEUWE DATUM VOLGT Z.S.M.

Deze workshop is ook heel interessant voor initiatieven die niet specifiek op de buurt gericht zijn!

Bent u bezig met een initiatief waarmee u uw buurt socialer, veiliger en/of leuker maakt? Denkt u na over crowdfunding als financieringsvorm? Wilt u met crowdfunding geld inzamelen en tegelijkertijd meer mensen betrekken bij uw project? Meld u dan aan voor de workshop crowdfunding van Voor je Buurt.

Wat leer ik?
Bij crowdfunding financiert u een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vormt u ook meteen een groep mensen die zich betrokken voelt bij uw project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leert u hoe crowdfunding werkt en op welke manier u mensen vanaf het begin betrekt bij uw project. Ook werken we samen aan uw crowdfundingcampagne. U gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van uw eigen campagne! 

Voor wie?
Deze workshop crowdfunding is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. Fonds 1818 doneert alleen aan projecten die ten goede komen aan de bewoners in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek. Aan deze workshop kunnen maximaal 2 deelnemers per organisatie deelnemen.

Hoe werkt het?
U kunt zich alleen via de website aanmelden. Na beoordeling van uw aanmelding ontvangt u binnen twee weken een bevestiging per mail.
Deelname is gratis. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een vervanger laten deelnemen aan de workshop. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u zich kosteloos afmelden. Meldt u zich later of niet af, dan brengen wij u ongeacht de reden € 30,- in rekening voor de gemaakte kosten.


 

 

U bent hier

Deel met: