Fondsenwerving

  • Donderdag 26 april 2018 > inschrijving gesloten, nieuwe datum volgt z.s.m.
  • van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Fonds 1818, Riviervismarkt 4, Den Haag


Wat leer ik?

Om je te helpen een zo goed mogelijke aanvraag in te dienen, geeft Fonds 1818 regelmatig de workshop Fondsenwerving. Hierin leer je de fondsenwereld in het algemeen en Fonds 1818 in het bijzonder kennen. Aan het einde van de dag weet je wat de eisen zijn waaraan je aanvraag moet voldoen en wat de fondsen van je willen weten.

Voor wie?
Deze cursus fondsenwerving is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. Fonds 1818 doneert alleen projecten die ten goede komen aan de bewoners in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek. Per organisatie laten wij één deelnemer toe.

Hoe werkt het?
Je kunt je alleen via deze website aanmelden. Na beoordeling van je aanmelding ontvang je binnen twee weken een bevestiging per mail.

Deze cursus bieden wij je gratis aan.
Wanneer je onverhoopt verhinderd bent, kun je een vervanger laten deelnemen aan de workshop. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop kun je je kostenloos afmelden. Meld je je later of niet af, dan brengen wij ongeacht de reden € 30,- in rekening voor de gemaakte kosten.

 

 

U bent hier

Deel met: