Projectplan schrijven

Deel 1: 12 juni 2018. Deel 2: 19 juni 2018 
Van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag

INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Nieuwe datum volgt z.s.m.

Wat leer ik?

Aan de basis van ieder project ligt een projectplan. Hoe zet je je ideeën om in duidelijke doelen, afspraken en acties? Wat moet er allemaal in zo'n plan staan? Wat is SMART?

Monique Haberink - Van Hees kent alle aspecten van het projectplan. In twee bijeenkomsten gaat ze in op alle eisen die aan een goed projectplan worden gesteld. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst kun je al je concept-plan opsturen. Op basis van deze informatie kan de docent hele gerichte en praktische knelpunten behandelen en met je op zoek gaan naar oplossingen.

Voor wie?
Deze cursus is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. Fonds 1818 doneert alleen projecten die ten goede komen aan de bewoners in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek. Per organisatie laten wij één deelnemer toe.

Hoe werkt het?
Je kunt je alleen via deze website inschrijven. Binnen twee weken hoor je per mail of je tot de cursus bent toegelaten.
Deze cursus bieden wij gratis aan. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent, kun je een vervanger laten deelnemen aan de workshop. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop kun je je kostenloos afmelden. Meld je je later of niet af, dan brengen wij  ongeacht de reden € 30,- in rekening voor de gemaakte kosten.

U bent hier

Deel met: